PM

I lördags var vi och storhandlade. Vi köpte sånt som jag behöver till att göra soppor.Köpte även barnmat som jag kan göra soppa av. Hoppas bara att dom är goda så det inte blir jobbigt.
Passade även på att köpa en Pepsi Max. Och det var gott att få dricka av den på kvällen.

När jag vägde mig på söndag morgon så hade jag gått upp 1hg och jag vet direkt var det beror på. Så nu blir det inge mer Pepsi Max.

Under söndagen gjorde jag 4 olika soppor. Köttfärssoppa, Tacosoppa, Grönsakssoppa och Morotssoppa. Bra att ha i frysen när man kommer hem.


Nu är det bara 2 dagar kvar och visst är det lite nervöst. Men jag tror att det blir värst dagen det är dags.

Idag blir det stan med A-S.

-10kg

Ja idag har jag gått ner 10 kg och det känns bra. Inte många dagar kvar på flytet nu.
Har varit och handlat lite småsaker och i helgen ska jag börja packa väskan jag ska ha med mig. Jag ringde upp och kollade så jag kan låsa in mina saker när jag kommer och det var inga problem. Jag vill ju ha datorn med mig.

Shopping

Igår Köpte jag tofflor som jag ska ha på sjukhuset. Det sägs att det kan bli svårt att ta på sig strumpor dom första dagarna. Det är mer som jag behöver köpa men tar det till veckan när lönen kommer.
Annar så flyter det på bra. Har gått ner nästan 8,5kg och hoppas det blir 9 när helgen är över. Och det skulle va kul om det är minus 10 när jag ska göra op.


Kravet

Idag har jag klarat kravet på 7 kg viktnedgång enligt Torsby. Det har gått väldigt trögt denna veckan men det går. Det är 2 veckor kvar nu så lite till kommer jag att gå ner iallafall.

Drack loka päron igår och det var gott med lite annat.

Torsby igen

Idag gick jag upp tidigt för att ta tåget till Torsby. Denna gången för att träffa kirurg och narkosläkaren.
Allt gick bra. Mycket väntande. Men jag fick bra info och det kändes bra att träffa dom.
Det värsta är att jag börjar bli sjuk igen. Det är visserligen bra om det bli nu så det kan gå över innan operationen.
Ska börja med vitamintabletter nu så kanske det blir bättre.
Har varit väldigt slemmig i halsen idag och snuvig.

Pudding

Nu har jag fått hem Modifast pudding. Och så jättegott det var. Det blev mycket att äta och det kändes skönt att äta med sked. Det var verkligen en favorit.


Efter en vecka

Ja nu har det gått en vecka och 6 kg mindre. Det var jobbigt i början av veckan men nu känns det bättre.
Det enda problemet som är jobbigt är att jag är kass i magen.  Ska bli intressant att se hur det funkar när jag börjar jobba imorgon. Än så har jag varit ledig nu under flytet.

Annars så har jag börjat med att dricka lite buljong då och då. Känns lite mer som mat. Men visst är man sugen på att äta.

Idag har jag gjort en till beställning från Modifast. Ska bli intressant att prova puddingen.


Dietist

Idag har vi varit uppe och träffat dietisten. Det var kul att träffa alla i gruppen igen och det var bra att få ännu mer information.
Nu känner jag mig ännu mer redo för detta. Bara jobbigt att va flytande så länge. Men enligt dietisten så skulle det räcka med 3 veckor men jag tar den säkra sidan och kör 4 veckor.
På torsdag ska jag upp igen för att träffa läkaren.


Flytet

Ja nu har jag börjat flyta. Det går bra än så länge men har haft en hemsk huvudvärk.
Igår var första dagen och jag la mig redan 21. Har sovit dåligt första natten eftersom jag har varit uppe mycket på toa. Man kissar mycket eftersom man dricker mycket. Jag gör det iallafall. Men jag drack nog för mycket vatten på kvällen så idag ska jag försöka ändra på det.

Jag har valt Modifast och det är mycket gott. Jag provad en varm soppa igår och den var mycket god. Så jag ser fram emot att testa dom andra som har kommit idag. Än så länge ligger dom på posten och väntar.

Det var lite roligare att ställa sig på vågen idag. Visade minus 2 kg.




1/1-11

Mådde inte så bra när jag gick upp idag. Kände mig bakis men jag hade bara druckit cider med 0,3% alkohol. Men det kanske blev för mycket mat igår. Eller så var det chokladmoussen som jag inte klarad av.
Så idag blev det hemlagat. Spagetti o köttfärsås. Det var gott. Och idag har jag fryst ner min första purémat.
Jag får ta någon dag att laga lite mat och frysa ner så jag har lite. Iallafall soppa kanske. Man vill nog inte stå och laga soffa direkt efter op.


RSS 2.0