Värme

Nu är det skönt att jobba ute. Sol och lite värme kan göra så mycket. Man får vårkänslor och det är så härligt.
Och vågen går sakta neråt. Har minskat en storlek på arbetskläderna men tyvärr har jag inte många av den storleken så jag får ha kvar den större ett tag till. Fick en ny arbetsjacka innan vintern och den hade jag tänkt att använda till våren. Ska bli intressant att se då hur den sitter.
Jackan jag köpte till förra våren har jag tänkt att lägga ut på tradera. Och kanske har jag mer jag kan lägga ut. Iallafall av det som knappt är använt.

Göteborg

Nu har vi varit hela helgen i Göteborg. Åkte ner på fredagen och checkade in på Hotell Örgryte.
Passade på att träffa Peter och Andreas på eftermiddagen över en fika. Sedan slappade vi på hotellrummet resten av kvällen. Det var inte alls svårt att hitta till hotellet. Har ju varit i det området tidigare.
Sov bra på natten. Lugnt och skönt område och så var det skön säng. Det gör mycket.
Hotellfrukosten var underbar. Så mycket att välja på och så mycket gott. Det fanns laktosfria alternativ också och det gjorde mig väldigt glad. Behövde inte ens fråga om det. Och så ska det va tycker jag. Ett extra plus för det.



Shopping och kalas på lördagen. Kvällen bjöd på melodifestivalen på hotellrummet. Det fanna sköna stolar att sitta i så där satt vi med täcket och myste. Vi var lite trötta efter dagen så det blev en tidig kväll.

Nu är det snart dags att checka ut. Men vi kommer säkert tillbaka nästa gång vi ska besöka Göteborg. Tack för denna gången.

Det blir att avsluta besöket här med glass. Ska träffa brorsan och Nemo =)


Byxor

Igår fick jag fram ännu ett par jeans som har varit för små. Men nu passade dom :)
Men tyvärr så är ju alla dom andra för stora så jag gjorde en beställning på jeans från Ellos och igår hämtade jag paketet. Så 3 par fick jag där som passade. Och dom kostade bara 60kr paret. Inte mycket alls. Hoppas jag klarar mig nu i vår. Skulle behöva en vårjacka men jag klarar mig med den jag köpte förra våren. Visst är den stor men det får gå.


Ner igen

Eftersom det är några som följer denna bloggen så tänkte jag lämna ett litet resultat.
Efter helgens jobb har jag sammanlagt gått ner 2 kg. Så nu är min minskning minus 47kg. Helt sjukt.
Men det känns bra =)


Hoppas

Nu har jag använt mina stödstrumpor idag när jag har jobbat. Kändes bra. Nu hoppas jag att det gör någon nytta också.
Lämnade inte cykeln hemma idag. Det gick bra att cykla så då kunde jag inte låta bli. Orkade inte springa runt idag som jag har gjort nu några dagar. Det enda possitiva med det är att jag har gått ner lite till. Det går sakta ner men det gör inget =)

Ska testa

Idag sprang jag in på apoteket och köpte mig ett par svarta stödstrumpor. Tänkte testa dom imorgon och se om det hjälper.
Och det har blivit springande idag också på jobbet. Kollade imorse och såg att jag har gått ner ännu ett kilo av att bara springa runt på jobbet. Så jag ställer nog in cykeln ett tag  =)

Måste nog ändå

Jobbade igår och det är nog som läkaren sa. Jag ska nog använda stödstrumpor när jag jobbar.
För satan vad kramp jag har haft inatt. Det blir att skaffa såna nu då. Men snygga ska dom va.



Klar

Nu har jag varit på 1-års kontrollen. Och det gick bra. Minus 45 kg är bra tycker jag. Och än är det kanske inte stopp.
Har bara brist på folsyra men det ska åtgärdas med piller nu. Min läkare tyckte att jag skulle testa med stödstrumpor när jag jobbar. Kanske det hjälper mot min kramp i benen. Så jag får testa det.
Fick iallafall ta lite fler prover. Hon ville kolla kalcium och salter av något slag. Men annars var det bra. Ska höra av mig igen om ett halvår för nya prover. Iallafall järn eftersom jag inte behöver ta extra järn längre.


Rörelse

Japp det rör på sig lite iallfall. Har gått ner lite men bara ynka lite. Ska ändå vara glad för det lilla.
Snart iväg till läkaren =)

Imorgon

Då är det dags imorgon. Ska få resultaten på proven. Hoppas det ser bra ut =)

Måste klaga

Tydligen måste man ha klagat innan man blir sjuk. Det kan ju inte bara hända sådär. Alla tycker tydligen att det är konstigt att jag blev sjuk bara sådär. Bara för att jag inte klaga något om det innan. Men nu vet jag att om jag skulle få ont i halsen eller nåt så måste ALLA veta det ifall jag blir sämre.


Ingen träning

Det blir ingen mer träning för mig denna veckan. Nu är jag hemma och är inte alls pigg. Frossa och helt däckad.
Så jag får vänta till nästa vecka och hoppas att jag mår bättre då. Har läkar tiden nästa vecka också så då får jag veta om jag har brist på något. Kanske är det som gör att jag har lätt för att bli sjuk.  Annars få jag flytta till något varmare land så jag slipper vintern ;)


Prov mm

Idag åkte jag iväg och tog mina prover som jag ska innan läkarbesöket. Eftersom det är 2 olika läkare som vill ha prover så blev det massor med rör. Men det är mycket lättare att sticka mig nu så det känns bra.
När jag kom hem så blev det frukost. Ägg, yoghurt och kaffe.
Sedan begav det sig mot gymet =) Kändes lite ovant att vara där och gissa om det var jobbigt. Det var ju ett tag sedan sist. Men jag tog det lugnt i början. Sprang på J där också men han jobbade.
Skönt iallafall att komma igång. Ska försöka komma iväg på onsdag också.

Nu kanske

Har festat lite i helgen och det var skoj. Få dansa av sig lite. Men jag har varit lite duktig. Har endast druckti 2 klunkar cola på flera dagar nu. Var till Burger King i fredags med J och tog givetvis cola utan att tänka. Men tog endast 2 klunkar för jag var för mätt.
Så nu kanske det kan va lätt att bara sluta med det. Har ju mitt kaffe istället.
Tänk om jag skulle ta mig iväg till gymmet imorgon när jag börjar sent. Det vore något...


RSS 2.0