Brev 2

Idag fick jag ännu ett brev. Det var en tid att träffa min vanliga läkare. Hon vill kolla mig efter ett år. Och jag ska även ta prover innan besök hos henne också. Det var väldigt vad det ska kollas men det är bra tycker jag.


Brev

Nu har jag fått brev från Torsby inför min 1års kontroll. Funderar på att gå ner imorgon och ta proverna. Skulle fylla i ett papper och skicka till dom också. Känns bra att få allt kollat igen. Man vet ju inte hur man ligger till med värderna.
Vågen har inte rört på sig åt något håll den sista tiden. Men det är inte undra på när man har ätit lite onyttigt också. Men nu ska det bli ändring på det. Ska börja ha med mig frukt när jag jobbar kvällen. Och måste börja dricka mer vatten när jag jobbar. Glömmer fortfarande det där.

Jag i Skåne i fredags.


Räknat

Hittade en bild på vad vågen visade den dagen jag träffade David. Och när det nu har gått 6 månader så har jag gått ner 12kg. Och det blir 2kg i månaden vilken jag tycker är lagomt. Om det fortsätter så blir det 24kg på ett år. Och det är inte dåligt.
Nu har jag ätit första semlan på 2 år. Förra året fick jag inte äta någon men nu så. Åt inte hela men det var gott. Nu blir det ingen mer för mig. Räcker med en.
Längtar till våren när det är dags att använda lite tunnare kläder. Köpte en jacka på Gina Tricot för bara 100kr som jag kan använda till våren. Det är så bra nu när man kan handla på billigare ställen. Det var ju så dyrt med större storlekar så jag är glad över att slippa det.

Lugnt

Händer inte mycket på vågen just ju. Har varit sjuk i 2 veckor så jag har inte kunnat träna. Och nu har jag jobbat så mycket så jag har inte kommit iväg för det.
Tyvärr kan jag inte få bort sötsuget. Försöker men det är svårt. Måste ta tag i det men väntar till månaden är slut.
Funderar på att börja skriva veckomeny då så jag vet vad jag ska äta varje dag och handla efter det.
Kan va lättare då.

Mycket

Nu är det nog dags att ändra på bloggen. Detta var egentligen från börja en blogg om min op och viktnedgång efter det. Men på sista tiden har det blivit mer än då. Och det får jag ändra på. Har en annan blogg om det där andra så för er dom är intresserade. Hör av er så får ni adressen dit istället.


Panik

Vaknade och såg att klockan var 11. Oj så länge jag sov idag. Men det kanske jag behövde. Men ändå.
Nu är jag iallafall uppe och äter frukost och dricker kaffe. Ska snart in i duschen.
Skriver mer senare under dagen.

Gott gott

Nu har jag rensat och grejat klart för idag. Känns bra. Och jag avslutade det hela med att köpa mig en pizza.
Det var så gott. Och jag får njuta av den länge.
Ska slappa i soffan resten av kvällen. Titta på tv. Det går alltid någon film att titta på.


Rensa

Nu tar jag en liten paus i rensandet. Har fått ihop två sopsäckar med skräp att slänga. Och en med bara kläder som jag ska göra mig av med. Känns skönt att bli av med lite mer. Har gjort iordning så jag ska ha mina träningskläder på ett ställe. Hittade även en ny träningsväska som jag ska använda.
Mina Timberland skor kom fram också. Dom blir bra att använda ute till våren.

Idag

Det har inte hänt så mycket här hemma idag. Jag har beställt kaffe till min älskade maskin. Så om några dagar har jag det hemma.
Just ja. Gjorde ju en potatisgratäng igår men något gick väldigt fel. Tappade nog för mycket kryddor i för den blev för stark att äta. Så jag gjorde en ny idag. Och den blev underbart god. Och till det hade jag kött och sås som också blev god. Hittade en liten flaska Cola i kylen också som passade bra till maten.
Och i skåpet i köket hittade jag nässpray så jag behöver inte gå ut och köpa det heller.
Efter maten tog jag mig en kopp kaffe och en av mina goda bullar till. Känns som en bra dag.
Ska bara ut med soporna snart också. Så ska jag fortsätta att plocka och rensa här. Det kommer att bli så bra.
Har kommit på vad jag ska göra för lista. Vad som ska köpas/bytas ut i lägenheten under året.
Det som står nästan först på listan är en taklampa till sovrummet. Den ska bytas ut snabbt.


Känns bra

Det kändes härligt att få höra lite trevliga komplimanger. Sånt mår man bra av. Tack M vad gullig du är =)

Nu har jag plockat lite här hemma. Men är långt ifrån klart. Tar lite i taget. Har skalat potatis också så nu ska det bli en gratäng. Lite mat kan jag ju laga. Är inte så dålig på det som det kanske verkar.
Funderar på om jag skulle göra en lasagne imorgon. Skulle behöva frysa matlådor. Får se hur jag gör. Har ju mycket köttfärs iallafall.

Äkta kärlek

Tar min tredje kopp kaffe idag. Det är ju så underbart gott. Och det verkar som min sköldpadda gillar det.



Äkta kärlek =)


Dagen går

Jag har inte gjort något vettigt alls idag. Har pratat med J på msn under förmiddagen. Och sedan tittat på Desperate Housewives. Rensar tankarna också.. Och funderar på hur jag ska fixa iordning här hemma.
Ska ta mig ett bad nu och samla lite energi till att sedan börja. Har några svarta sopsäckar kvar tror jag så jag kan slänga mycket.
Skulle vilja möblera om men det är svårt att göra ensam. Och vet inte om det skulle gå att göra på något annat sätt ändå. Får väl byta gardiner eller något istället.
Börjar längta lite till mer värme ute. Så man kan sitta ute på balkongen. Mysigt.



Hostan

Inatt har jag vaknat bara några gånger av hostan. Den har övergått från torrhosta till slemhosta nu. Och det är mycket bättre. Retar inte lika då. Men jag har mer känning av astman nu istället.
Idag blir det att ta det lugnt och plocka lite. Julen ska iallafall bort. Och säkert lite annat också. Ska bli lite ändring nu.
Vågen visade ett kilo mindre och det kan jag inte fattat. Har ätit ganska mycket onyttigt nu under jul och nyår. Så undrar hur det blir när jag minskar på det då..


Funderar

Har sett att många har satt mål och löften för det nya året. Har funderat lite på det och det är väl kanske dumt att ha några löften.
Men man kan ju alltid ha några mål som man kan försöka nå. Typ som att mitt mål är att ta mig till gymmet lite oftare. Kanske kan se om J kan få mig att komma igång lite. Han tränar där ofta. Om han inte drar ner mig på det andra gymmet men där har jag aldrig varit. Och känns lite mer som det är dom stora killarna som tränar där. Så inget för mig.
Och något mer jag måste börja med är att äta lite bättre. Iallafall när jag jobbar. Måste bli lite mer regelbundet.
Mindre cola och godis också. Idag har jag köpt Loka istället. Och det är gott. Köpte Sharonfrukt också.

Annars så är det bara att vänta o se vad det nya året har att bjuda på. Ska iallafall börja med att göra lite mer sånt jag vill göra. Man lever bara en gång.


På tiden...

Nu har pappa varit med mig och handlat. Hade inte mycket mat hemma så det var lite jag behövde. Inte för att jag handlar mycket men iallafall så jag klarar mig. Vi åkte till Ica Kvantum och så passade jag på att köpa mig en micro på Elgiganten. Det var verkligen på tiden. Så nu ska jag bara hitta en bra plats att ha den på. Det är ju upptaget där den förra var men jag tror jag vet vart den ska va.
Så lite senare ska jag micra en matlåda som jag hade med mig hem från älsklingen. Ska bli gott.
Men nu sitter jag i soffan en stund och dricker mitt goda kaffe. Ska beställa hem lite kapslar så jag har. Tittade på Elgiganten men det fanns inte dom smakerna som jag vill ha.
Ska titta i dom nya Oriflame katalogerna också =)


Hemma igen

Imorse körde D hem mig till stan. Direkt till läkaren. Hade fått en tid kl 9. Men inte till min vanliga utan till en annan. Och inte vilken läkare som helst. Jag fick komma till kostdoktorn. Som har skrivit denna.

Men nu var det ju inte därför jag var där. Utan för min envisa hosta. Han tog halsprov och skrev ut ett läkarintyg till mig. Så nu kan jag vara hemma en vecka till om det skulle behövas. Det jobbiga med hostan är nätterna. Men det går väl över någongång.


Får se om jag går till affären senare och handlar det som saknas. Annars blir det bara att ta det lugnt. Titta lite på tv/film. Fick med mig endel hem att titta på.

Ska kanske göra så som dom pratade om på radion idag. Listor på vad som ska göras. Och kanske på sånt som jag borde börja göra.




2012

Ska föröka blogga lite varje dag. Förkylningen börjar släppa lite men hostar fortfarande. Imorgon ska jag hem och ringa min läkare.

RSS 2.0