Stockholm

I helgen har jag och mamma varit i Stockholm och shoppat lite. Det är kul nu när man kan hitta lite med kläder att välja på. Men man blir lite mer kräsen då också. Inte som förr när man fick ta det som man kunde få på sig.
Och nu orkar man springa runt mer och kolla överallt. Vi gick gata upp och gata ner utan problem. Eller det enda problemet igår var väl snön som kom så vi blev blöta om fötterna. Men efter att ha torkat lite på hotellet så var det att ge sig ut igen =)




Snart över

Nu är påsken snart över. Har inte ätit någon påskmat eller ägg.. Jo ett stekt ägg men det räknas inte. Kyckling har jag ätit iallafall men det är inte påskmat. Nä jag har hoppat över påsken i år. Har jobbat istället.
Om ca en vecka kommer Richard och det längtar jag till =)




Hmm påsk

Jag tänkte nog inte på att påsk innebär massa godis. Och det har jag ätit också. Även om massa inte är massa som det var förr. Det är stor skillnad.
Och ett glas vin efter jobbet blev det idag också. Måste ha lite mys när jag sitter ensam hemma.
Väntar på att Richard ska höra av sig efter han har tatuerat klart sina kunder.


Glad Påsk

Kan inte påstå att det blir någon påskmat för mig i år. Ska jobba extra istället. Passar på eftersom jag ändå inte har något planerat. Kanske att mamma o pappa kommer förbi på kaffe någon dag.
Inte direkt något godis heller. Har praliner som jag fick av brorsan med familj. Och det räcker det.
Nu står jag still i vikt och det är helt ok. Och det är väl inte konstigt efter festandet i helgen och så har jag och Richard ätit tårta i några dagar. Men jag får sätta igång att träna snart tycker jag. Måste skärpa mig med det.

Hoppas ni får en bra påsk =)

RSS 2.0