Gott Nytt År

Nu har vi ätit lammstek tillsammans med goda vänner. Ikväll blir det hummer och räkor. Det ska bli gott.
Undrar vad det nya året kommer med. Blir ett år äldre och börjar bli gammal. Finns mycket man ångrar att man inte har gjort och funderar på om man hinner med allt man vill göra. Men det är nog ingen idé att tänka på allt. Blir bara deppig. Kan tänka mig att 35-års krisen närmar sig.

Gott Nytt År på er alla!

Sjuk

Återkommer en annan dag.

Urk

Har hostat i natt så imorse ringde jag till min läkare och bad om att få Mollipect utskrivet. Och det var inga problem.
Så på förmiddagen åkte vi till apoteket på Marieberg och hämtade ut det. Passade även på att titta lite på rean hos Gina Tricot. Hittade några tröjor som jag köpte. Blir billigt när det är halva priset.
Nu är det riktigt svårt att hitta rätt storlek. Nere i Småland hittade jag en klänning som jag provade. Den var för stor i storlek M men lite för liten i storlek S.
Lättast är att beställa från nätet så man kan prova hemma i lugn och ro. Ska titta om jag hittar något billigt som jag behöver. Annars får jag spara pengarna till våren.
Vi körde förbi en kinaresturang när vi skulle hem och köpte med oss mat hem. Tre små rätter. Och som jag kan äta i flera dagar. Konstigt nog så får man ris i massor. Men gott var det.






Tillbaka

Nu är vi hemma från Småland igen. Men jag har inte kommit så mycket längre än till Örebro. Är sjuk så jag stannar kvar hos D. Igen idé att åka hem och sitta där ensam när jag ändå inte kan jobba.
Dagarna i Småland var bra. Mycket god mat blev det. Och på juldagen kom Davids bror med familj. Då blev det spelande av Ps3 och sällskapsspel. Men vi var ganska trötta på kvällen så vi satt i soffan och spelade Wordfeud mot varandra. Väldigt socialt =) 
Fick flera trevliga julklappar i år. Även om jag inte har varit med i familjen så länge så kände jag mig ändå som en av dom.
Innan vi åkte hem så tittade vi lite snabbt i Oskarshamn på rean men hittade inte något.
Nu ska vi slappa i soffan och äta lite revbenspjäll. Se någon bra film också.


Julafton

Idag har jag träffat många nya släktingar till David. Det har varit mycket trevligt och massor med god mat. Inte på många julklappar idag eftersom vi firar mer imorgon. Men vi spelade julklapps spelet så 2 bra julklappar fick jag där. Nu är det sällskapsresan på tv men snart dags att sova.

God Jul

Nu är jag ledig över julen och ska fira den med D och hans familj. Det ska bli jättekul.
Igår var jag på kalas hos en tant för hennes son fyller år. Och vi hade trevligt alla. Skrattade så mycket att jag blev hes.
Idag vaknade jag och hade ingen röst alls. Lugnt o skönt tyckte D men det ska han få för. Får nog snart tillbaka rösten och då är jag inte tyst längre =)


Hoppas alla ni får en underbar jul =)


Gröt och julklapp

Idag hade vi möte hemma hos chefen. Oj så fint hon bor. I en gammal herrgård. Där bjöd hon på risgrynsgröt och skinkmacka. Och till mig hade hon gjort laktosfri gröt. Så snällt.
Och så fick vi julklapp av företaget.


Mycket fint tycker jag =) Ska bli kul att testa kniven. Eller så får David testa så får han säga om den är bra.

Imorgon är sista dagen på jobbet innan jul =)

Saffran

Min teori om att jag inte skulle tåla saffran längre stämmer inte. Jag har inte ätit något med saffran på en vecka nu och det har inte blivit bättre. När jag googlar på mina besvär så står det att det kan bero på järnbrist. Och det skulle ju inte förvåna mig eftersom jag inte tar mina järntabletter längre.
Så efter jul får jag börja ta dom igen. Vill inte börja innan eftersom jag kan bli dålig i magen av dom. Men ska börja med att ta varannan dag för att se om det hjälper.

Men nu ska jag äta saffransbullar. Har ju frysen full =)




God morgon

Sitter med mitt kaffe och försöker vakna. Funderar på hur jag ska orka upp imorgon när jag börjar 7.
Känner att jag börjar bli förkyld också. Kanske därför jag är trött.
Idag har vi möte på jobbet så jag börjar halv 2. Men vi ska till nya chefen och äta gröt och skinkmacka. Gott.
Ska bli intressant att se om vi får någon julklapp från företaget i år.

Snö har det kommit också. Inte mycket men det räcker. Och jag såg att det är minusgrader ute så det kanske inte blir slask. Vore ju skönt att slippa det. Vet iallafall att det blir raggsockorna på ikväll.


Kul grej

En kul grej hände mig igår. Fick frågan om en dejt igår av en kille som jobbar på badhuset.
Vi var på dejt för 10 år sedan men då hände inget. Jag var inte intresserad och är fortfarande inte det.
Men han skulle ställa sig i kö ifall jag blir singel igen.
Det värsta är att jag brukar springa på honom varje gång jag är och tränar. Och jag som ska sätta igång att träna igen efter nyår. Tur att Sara har sagt att hon vill med =)


Idag igen!!

Sov visst länge idag igen. Men jag la mig väldigt sent igår. Hittade massa bra musik på nätet.
Sedan plockade jag in tvätten och la i nya sängkläder i sängen.

Idag börjar jag 16 och det är skönt att göra en kort kväll. Packar lite så jag får med mig allt ner till Småland.
Vi ska inte stanna så länge men vill ändå ha med lite.


Ha ha lurad...

Trodde jag att jag hade lite tvätt eller. Nä det hade jag ju inte. Men sängkläder och arberskläder så blev det ganska mycket ändå.
Ja ja. Det är som det är.
Har bråkat med mobilen också men den har lärt sig att man inte bråkar så lätt med mig.

Packade upp den otroligt fina ljushållaren som jag fick av Caroline. Det var så snällt av henne.

Partylite


Smile

Idag sov jag länge. Kanske för länge. Men skönt var det iallafall och jag kanske behövde det.
Jag har iallafall varit nere på stan och fixat lite. Och det känns bra. Och bättre blir det. Nu känns det mycket bättre.

Jag har skickat iväg lite julklappar också. Passade på att köpa lite julmat också. Jag behöver inte mycket men ville bara ha lite. Gott var det också.

Nu ska jag ner till tvättstugan. Det går nog fort för jag har inte så mycket tvätt idag =)

Bättre

Idag har det hänt lite mer på jobbet än vanligt. Men det är sånt man får vara beredd på. Blev lite kul på slutet av kvällen när man fick ha lite sexual undervisning. Det pratas så mycket på radio och tv om sex idag och det är lite svårt för våra äldre att hänga med så då får man förklara lite.

Jag är bättre idag iallafall. Visste ju varför jag var dålig igår. Den tiden i månaden. Gött att jag slipper det under julen.


Farligt

Ligger hemma i soffan och tittar på film. Wather for elephants. Den är bättre än jag trodde. Har tända ljus i lägenheten och fick nyss vara med om något otäckt. Ena värmeljuset började brinna mer än vad det skulle. Så jag fick springa upp och slänga det innan det tog fyr på mer än bara ljuset. Tur att jag upptäckte det. Så farligt det kan va.


Ändrade planer

Idag har jag jobbat dagen. Tyvärr har jag inte mått bra på hela dagen så mina planer jag hade att gå till CCC ikväll blir inställda. Men jag tror att Christer Sjögren klara sig utan mig ikväll. Bara synd på biljetten men den har jobbet ändå betalat.
Packade upp mina kläder som David hade med i torsdags. Det var dom jag köpte på rean.






Det var några plagg av dom jag köpte =)


Min dos

Igår kom D.Var nära att sabba hans bil också men jag har varnat honom. Är ju inte så van att köra ju.. Men det gick bra iallafall. Tror han har återhämtat sig från chocken =)





Oj så bra

Nu har jag bakat bullar och dom blev riktigt bra. Blev själv förvånad. Och när jag paratade med mamma så blev hon förvånad att jag bakade.
Gick över till grannen med några bullar och hon blev riktigt glad. Hon skulle baka till mig sa hon och det blir intressant =)
Ska snart hämta tvätten och sedan är det bara att slappa lite i soffan en stund.




Mycket nu..

Idag har jag mycket på gång. Har varit på stan och fixat lite. Och nu har jag en potatisgratäng i ugnen.
Samtidigt har jag gjort en deg som jäser. Men utan saffran. Har gjort om receptet lite.
Snart ska jag ner till tvättstugan också. Lika bra att passa på att göra allt. Kommer säkert vara trött ikväll.
Men då kan jag känna mig nöjd också.



Skön morgon

Idag är jag ledig och jag sov länge. Det var underbart. Tog mig en kopp kaffe och en saffransbulle till frukost. Inte den bästa men gott var det =)
Nu ska jag in i duschen och fixa mig iordning. Ska in till stan en stund. Synd bara att det ska blåsa så förbannat mycket. Men det får gå. Får ta varma kläder på mig bara =)


Bullarna

Nu har jag bakat saffransbullar. Med lite mandelmassa i. Dom blev väldigt stora men goda. Får träna lite mer på att baka bullar. Inte något jag gör varje dag. Så nu får jag frysa in några och ta med några till jobbet kanske. Om någon vågar smaka.


Nu ska jag se klart på Twilight innan jag lägger mig.




Bakning

Ikväll fick jag för mig att baka äntligen. Har dragit på det ett tag men nu så är degen på jäsning.
Samtidigt som jag väntar så passar jag på att äta en Sharonfrukt. Dom brukar vara små men denna var riktigt stor och god.



Väntar även på att Twilight filmen ska börja på kanal 5. Har sett den massor av gånger men ser den gärna igen.
Och då är det bra med reklam när jag bakar också =)
Återkommer med resultatet.


Julklappar och lutfisk

Idag har det gått bra på jobbet. Har varit snäll och köpt lutfisk till tanterna. Det serverades det på servicehuset så jag erbjöd mig att köpa med det till dom som jag var hos. Och gissa om dom blev glada. Det var det bästa på länge. Härligt det är att kunna göra några så glada =)

Och när jag kom hem så fick jag mig en överraskning. Innanför dörren låg ett paket. Och i det fanns det två mindre julklappar från mina brorsbarn =) Men dom öppnas på julafton.



Nu sitter jag i soffan och slår in julklappar och dricker glögg. Lyssnar på blåsten ute.


Längtar

Nu har jag jobbat klart kvällen i regn och rusk. Men det gick bra. Ska snart lägga mig under täcket och bli varm.
Imorgon är det Lucia och det närmar sig jul. Jag längtar till jul.  Får hoppas det kommer lite snö också. Men bara pyttelite.



Hemma igen

Nu är jag hemma igen och sitter i soffan med mitt kaffe. Har vaktmästaren här som grejar i badrummet.
Hade turen att springa på honom när ute direkt. Behövde få fixat under handfatet. Och jag fick nytt allt där.
Och så upptäckte han att kranen var trög så han bytte ut något där. Och nu är han och grejar proppen i badkaret som också behövdes bytas. Så det blir mycket som han har fixat. Känns bra =)

Ska fixa lite mat snart och senare dra mig mot jobbet. Måste kolla vilken dag jag skulle tvätta denna veckan.


Ny vecka igen

Ja då är det måndag igen då. Och idag ska jag åka hem.
Det gick väldigt bra igår när mina föräldrar var här. Lilla tjejen fick flera paket hemma och sedan åkte vi till Marieberg så den stora tjejen (jag) fick shoppa =) Allltid bra att ha mamma med sig då.
Det var utförsäljning på sport och träningskläder så jag fick mig lite nya träningskläder och skor.  För efter jul och nyår ska jag ta tag i att börja träna igen. Men det är då..

Nu sitter jag och äter frukost. Ska snart packa allt jag ska ha med mig hem.

Kalas

Igår var det kalas för Mini. God mat och trevligt sällskap. Och trött blev man på kvällen.
Men idag är det dags igen. Då blir det god mat igen =)
I eftermiddag har jag en tid hos optikern igen. Synen är ännu inte som den ska.

Imorgon åker jag hem och då börjar ännu en arbetsvecka.

Paus

Nu har jag städat lite. Det är lite att göra innan kalaset imorgon.
Men nu har jag kaffepaus och gott är det =)



Äntligen

Nu är det äntligen ledigt för mig.
I helgen blir det kalas för Mini och hoppas verkligen inte det blir snökaos. Vill ju att alla ska kunna åka hit =)


Krånglar

Nu verkar det krångla lite här...

Julbord

Ikväll har jag varit med jobbet och ätit julbord. I år var vi på Munken. Det var god mat och trevligt. Inget speciellt men kul ändå att bara umgås. Kan inte hjälpa att lägga ut bilder från förra året och i år.

Julbord 2010

Julbord 2011



Kul att se skillnaden =)

Bra och inte bra

Idag tog jag en fika med C. Det var kul att ses igen. Mycket att prata om.

Jobbade ikväll och det var kallt. Men gick bra ändå. Det enda som var mindre bra var att jag kollade mitt blodsocker. Och jag hade lågt. Ska kolla det imorgon igen innan jag har ätit frukost. Känns inte så bra att det var lågt på kvällen.

Nu är schemat mer eller mindre klart. Och jag har verkligen fått ett guldschema.

Fast!!

Ja nu är jag helt fast. Har börjat spela Wordfeud och kan inte sluta. Så om ni vill spela med mig är det bara att skicka användarnamn till mig =)
Idag börjar jag tidigare. Har bytt så jag kan sluta tidigare imorgon när vi ska äta julmat med jobbet.



Måndag igen då...

Helgen var bra. Var hos D och slog in presenter +  julklappar.
Igår åkte vi hem till mig. Jag passade på att köra lite här i stan och det gick väl sådär. Men får träna lite till.
Jag bytte även mobil med mamma så jag kan använda surfen när jag har två abonnemang. Skulle vilja bli av med det ena men är låst ett år till =( 
På kvällen körde jag till Bergvik och det var bra för mig att köra i mörker. Och det var lite lättare att köra på kvällen. Jag kanske kan ta jobbets bil och köra lite ibland nu. Så jag inte glömmer.

Imorse var det kallare ute. Vi fick nya schemat idag också. Inte så stora ändringar men får se vad det slutar med.
Ikväll ska jag tvätta och det behövs. Har överfullt med tvätt...Men sovmorgon imorgon =)


Blev inget

Det blev inget baka idag. Istället dammsög jag och torkade golven. Rensade bland lite kläder också. Slappade i soffan tills D kom hem. Natti Natti.

Fredag i Örebro

Igår kom D och hämtade mig. Och imorse hade vi båda sovmorgon. Härligt.
Vi har inte gjort så mycket idag. Var en sväng till Marieberg. Handlade lite på Willys. Och så hittade jag mig ett par skor på Skopunkten. Behövde några varma.


Vi åt kinamat till lunch och det räcker att ta med en portion hem att dela på. Jag äter bara en tredjedel av den.

Nu är jag ensam ikväll när han jobbar. Jag har strukit ett par gardiner som ska sättas upp. Spelar lite bra musik och ska greja lite mer. Tänkte baka men än så är det bara en tanke. Ska greja lite här först så får jag se vad klockan blir sedan =)


Stormigt

Har jobbat idag och trodde jag skulle blåsa bort. Men nu är jag äntligen hemma.

RSS 2.0