Ny affär

Igår hittade jag mig en topp på Carlings. Första gången jag köpte något där. Kul när man kan hitta kläder i andra butiker också =)
 

Bättre

I veckan har jag mått lite si och så. Har märkt att det har varit något fel. Men nu har jag börjat ta alla mina mediciner igen och nu mår jag bättre. Behöver nog vitaminer mm. Och så dricker jag mer. Det märks när man börjar slarva lite med det. Men det behöver inte gå så långt. Direkt när jag märker att något är fel så vet jag vad jag ska göra =)
 

No action

Står fortfarande still. Men jag är ändå glad. Köpte mig en klänning på HM igår. I storlek 42. Trodde inte det var sant. Även om jag kanske inte kommer att använda den så mycket när det inte är något sommar väder, men den kostade bara 75kr så..
Har gjort lite roligare shopping innan. Men inget som man kan visa här ;) Men Richard uppskattade det mycket och det är huvudsaken. Det är så underbart att han gillar mina former som jag har kvar. Kommer inte bli av med allt men det vill jag inte heller.
Idag gav jag bort massor med kläder till en tjej som ville ha. Jag är bara glad att bli av med det. Måste göra plats så Richard kan släpa hit mer saker :) Han är så rolig när han säger att han smyger med sakerna när han ta med kartonger. Som om jag inte skulle märka dom. Vet att det blir tavlor till köket nästa gång :)
 
 
 

Kläder

Nu har jag gjort mig av med lite kläder. Skänkte en kasse till en tjej som ville ha. Jag har även sålt kläder.
Får inte mycket för dom men alltid något så jag kan köpa nytt. Var inne på stan och kollade på Gina. Hittade lite på rean =)
Har även hittat ett par skor på fb som jag vill ha. Får se hur det blir. Har även beställt en t-shirt från England till älsklingen. Hoppas att det funkade. Blev billigare än att köpa den här i Sverige.
 
 

Semester

Nu har jag haft semester för denna sommaren. Hade bara två veckor men sparar till hösten.
Känns som man har ätit hela semestern. Började med en kryssning och buffé. Men utan efterrätt för mig. Richard kan äta hur mycket som helst utan problem. Undrar vart han gör av maten för den syns inte ens på honom.
 
Även när vi var uppe i Dalarna så var det mycket mat. Grilla och mys. Vi firade midsommar där uppe och det var väldigt trevligt.
Nu är det slut på semester och jag var ju tvungen att ställa mig på vågen efter all mat.... Ner visste jag ju att det inte skulle bli. Men blev förvånad när det inte visade upp heller. Nästan märkligt. Jag är jätteglad för det.
Nu dröjer det till nästa vecka innan jag får träffa Richard. Trist men det får gå.
              
 
 

RSS 2.0