Träning

Idag kom jag iväg till gymmet. Och det var ju ett tag sedan jag var där. Det var lite rörigt innan jag ens kom ut ur omklädningsrummet. Var nära att gå in i bastun istället =)
Jag kom iallafall fram och letade mig fram till crosstrainern. Jobbigt var det men jag klarade 10 minuter idag. Snart kommer jag nog upp i samma tid som jag har haft.
Fick se det som en lätt träning idag med lite blandad styrka. Det blir säkert bättre nästa gång.


Tänkte iallafall

Idag var det meningen att vi skulle iväg och träna. Har inte kommit igång än efter op. Men vi kom inte så långt.
Istället kom jag på att jag skulle kolla lite på träningskläderna. Och det var ju tur det för det var lite stort. Men längst in i en byrålåda hittade jag träningsbyxor som inte var använda. Och dom passade bra. Hittade även flera t-shirts som passade nu.

Gick igenom hela garderoben och nu har jag istället massor mer kläder som jag ska lägga ut på Tradera. Hittade även jeans som inte var använda och som redan är för stora. Ja ja är kanske inte så smart av mig.

Men imorgon får vi komma iväg.  =)

Kläder

Igår rensade jag i garderoben igen och nu har jag massor mer stora kläder som ligger i kassar. Vill inte slänga dom och känner ingen som har så stora kläder. Så jag får väl sälja dom så jag får extra pengar.

Var inne i stan idag och hittade 2 tröjor på Åhléns. Visseligen var det Å+ men jag fick ta den minsta storleken.
Hade min skaljacka som jag köpte i höstas. Och den har börjat bli för stor den också. Men jag kan använda den ett tag till.


Jeans

Nu har jag rotat runt i min garderob igen och plockat bort mer kläder som är stora. Och jag provade dom 4 par jeans som jag inte fick på mig förra gången. Men nu kommer dom på. Visst sitter dom tight men dom är på. =)

Har även fått en utmaning om att träna minst 2 gånger i veckan och minst 30 min varje gång. Det känns bra att få en sån för då sätter man fart. Om någon av oss hoppar över träningen så måste den bjuda på lunch. =)
Så på måndag drar jag igång min första vecka.


Mått

Idag har jag mätt mig och det visade bra. Har minskat mest över baken och den har ju varit störst också.
Fick hem min vårjacka igår och den passade. Skönt att kunna köpa kläder i mindre storlekar.

Det går bra att äta på jobbet också. Brukar ha med mig en Wasa sandwich till mellanmål. Kanske inte det bästa men det är smidigt när man är ute och jobbar. Får ofta ta den på stående fot.



Frukt är ju bra. Men det har inte blivit så att jag har haft med lika ofta. Får köpa hem i helgen.


Trögt

Nu går det verkligen inte ner. Hatar att vara på en sån platå. Det känns som det har tagit helt stopp nu. Man vill ju att det ska märkas lite iallafall dom gångerna man kollar. Nu kan jag inte ändra så mycket mer på maten iallafall.
Ska försöka att inte tänka på det.


Kul grej

Tänk vad roligt det är att jobba ibland. Och så kul det är när tanterna kommenterar att man har gått ner i vikt. Vad kul att andra ser det också. Då är det riktigt skoj att jobba.
Och vilken skillnad det är att gå i trappor nu. Mycket lättare och flåsar inte som förr. Det känns underbart.
Det går ju inte fort ner men det gör inget. Jag har gott om tid på mig =)


Kontroll

Nu har jag varit uppe i Torsby för ett återbesök. Gick upp 4.30 för att ta tåget 6.15. Hade tid hos sköterskan 10.30.
Trodde det skulle bli lång väntan men jag fick komma in tidigare så det var ju bra. Besöket tog bara 10 minuter och allt var bra.
Så sedan kunde jag gå till kafeterian och ta mig lite kaffe. Satt där tills tåget gick.

Jobb

Ikväll ska jag jobba men bara 5 timmar. Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till Torsby på återbesök.
Lite trist att åka så långt för att bara träffa en sköterska. Men det måste ju göras.


Knepigt

Idag har jag dumpat igen. Och då åt jag Alpro soja yoghurt. Det brukar jag äta så jag blev väldigt förvånad.
Annars så har jag inte dumpat så mycket. En gång när jag åt laktosfri yoghurt och en gång när jag drack för fort. Då blev jag också dålig. Annars så går det bra. Det bästa är att suget på allt det där onyttiga har försvunnit. Det mesta iallafall. Och det är ju en bra fördel.

Funderar på vad man ska hitta på i sommar på semestern.

Lördagsgott

Igår åt jag hasselbackspotatis och marienera fläskfilé. Kunde inte äta så mycket men det var gott.
Något vin blev det inte. Men jag dammade av alla flaskorna vi har så jag vet vad som finns ifall =)

Idag står det lite träning på schemat. Ska köra ett pass här hemma.


Mobbad

Idag blev jag mobbad av gubben när vi skulle ner till stan. Han frågade om jag hade köpt förstora kläder. Han tyckte det såg lite kul ut efterso jackan har blivit för stor. Och jag vill inte köpa någon ny nu när vintern snart är över.

Och så upptäckte jag att jag är inne på sista hålet i skärpet. Så det blir att göra fler hål snart. Annars blir det inte lätt.

Idag provade vi Axas Great. Man ska fylla på med varmt vatten så blir det gröt. Jag testade den med äpple och kanel. Kan säga att det var väldigt smaklöst. Tur att vi fick dom gratis. Bättre att göra gröt hemma.

Jooo just ja. Jag har varit inne på H&M idag och köpt linnen. Och jag köpte inte BIB utan på den vanliga avdelningen. Kändes lite konstigt men helt underbart. Och mycket billigare. Så det blev 2 linnen idag eftersom dom jag har hemma är för stora.



Hår

Jag har märkt att jag tappar ganska mycket hår. Inte för att det gör något just nu. Har mer än vad jag behöver. Vet inte om det beror på viktnedgången eller om det är den vanliga vinterpälsen som ska av. Jag brukar tappa mycket hår i perioder så än är jag inte orolig.
Ikväll kanske jag ska testa att dricka lite vin. Det är bäst att va hemma när man provar. Får väl se hur det blir.


Igår

Tittade på Kalla Fakta igår som många andra. Och jag kan säga att dom har fått med problemen bra. Men tyvärr inte mycket av det som är bra. Och när man gör en sådan operation så gör man inte det för att det är något enkelt. Och för mig var det verkligen sista vägen ut. Många tror att det är så lätt att bara gå ner i vikt. Bara man gör si eller så.
Men det är så lätt att säga när man aldrig har haft några problem med övervikt.
Jag mår iallafall bra och har inga psykiska problem.

Idag blir det kycklingsallad med avokado och fetaost =)

Dricka

Detta med att dricka för fort eller för mycket är en svår grej för mig fortfarande.  Och idag resulterade det i en dumping. Var nära på att få upp allt igen. Men jag la mig en stund så kändes det mycket bättre.

Nu är jag ledig 3 dagar och det ska bli skönt. Kanske jag blir bättre i ryggen också.

Aj aj

Nu har jag börjat få ont i ryggen. När jag kommer hem från jobbet så har jag jätteont. Och visst borde jag gå och träna men det är inte lätt när jag redan har ont. Kunde inte sova ordentligt inatt för detta. Men det kanske går över.
Jag får vila i helgen så blir det nog bra.

Nu så kanske

Det har börjat röra på sig lite. Hade gått ner lite när jag kollade nu. Och jag undrar på det kan bero på att jag har ökat på proteinet. Har börjat med smoothie morgon och kväll med proteinpulver i. Ska fortsätta med det ett tag. Gott är det ju också.
Fick lite panik igår när jag blev utbeordrad att jobba kvällen efter jag hade jobbat mitt pass på dagen.
Jag visste att magen skulle sätta igång på kvällen för jag hade tagit extra frön på morgonen. Men det gick bra. Som tur var behövde jag vara jobba till 19. Annars hade det varit kris. Men nu har jag lärt mig att jag inte kan göra så eftersom man inte vet om man måste jobba mer.

Ikväll jobbar jag till 21 så jag ska fundera ut hur jag ska kunna få i mig något att äta på kvällen.

Biffar

Idag har jag ätit något som jag inte har ätit på länge. Morotsbiff och blomkålspuré. Det är bara så gott.

Första dagen

Idag har jag börjat jobba igen efter op. Tyvärr var det inte så kul att komma tillbaka som jag trodde. Det var väldigt stressigt och jag funderar på hur det ska fungera i fortsättningen om det ska fortsätta såhär.

Det ska bli skönt att vara ledig i helgen.


Snälla

Gå gärna in och hjälp mig att få en gratis matkasse.

http://linassverigeresa.se/c/4767

Tack =)

RSS 2.0