Rensning igen

Ja då är garderoben med byxor rensad nu och det blev massor som jag blev av med. Kan inte fatta att byxor kan bli så stora så snabbt. Men underbart är det. Måste bara hitta nya byxor nu då som passar till våren och sommaren.
Annars så är livet så bra just nu. Vårkänslorna sprudlar =)
Och imorgon ska jag iväg och jobba igen efter jag har varit sjuk ett tag. Ska bli skönt att komma igång igen. Och jag hoppas veckan går fort för jag längtar redan till nästa helg =)


Vår!

Nu är det vår och allt känns så bra =) Ska ta mig ut idag och känna på vädret.

Minus 50kg

Idag firar jag minus 50kg. Helt otroligt. Helt underbart. Det trodde jag nog inte skulle hända alls.
Innan jag gjorde operationen visste jag inte vad jag hade att vänta. Visste inte hur många kilo jag skulle tappa. Jag var mest inställd på att det inte skulle bli så mycket eftersom jag hade misslyckats med allt annat jag hade provat.
Men jag är så glad att jag har kommit hit. Detta borde jag fira med tårta =) Ha ha. Nej det blir det inte än. Väntar med det tills jag fyller år istället =)


Helt underbara

Ligger nerbäddad i sängen och är riktigt sjuk idag. Har hög feber och hosta. Tog med mig datorn till sängen så jag kan fördriva tiden med något. Och så har jag haft mina stödstrumpor på mig hela dagen. Och dom är så sköna.
Har inte haft något ont i benen alls. Har kunnat sitta i sängen hela dagen utan problem. Tänk var bra.
Dom ska jag ha varje dag på mig. Kanske även när jag är ute och festar. Kanske.



Glöm det...

Strunta i att det går trögt nu.. Det går skiiitsegt nu. Ska försöka koppla bort det på något sätt.


Trögt

Tänk att det ska vara så svårt med ett enda kilo. Men förhoppningsvis så blir det nu under helgen när jag ska jobba.
Och nu har det ju kommit massa snö igen så jag får nog gå hela kvällen och det brukar ge resultat.
Annars kan det va väldigt segt när man vill något.




Sortera

Ja nu blir det att sortera kläder igen. D har varit här med mina saker och samtidigt hämtat hans hos mig.
Och det var mycket kläder jag hade hos honom så jag får kolla vad det är. Och rensa bort något här hemma så jag får plats. Kanske inte behöver kolla på något imorgon på stan..


Eller inte nötter

Hmm jag tror det är av nötterna som jag har fått finnar. Kanske ska lugna mig lite med dom ett tag.
Kan inte tänka mig något annat. Förr fick jag det av att jag tränade men det har jag ju inte gjort på ett tag nu.

Tänkte mig ner till stan imorgon. En sak som jag såg idag är att det är 20% på alla stödstrumpor på apoteket. Så det blir mig ett par till. Ska se om jag hittar lite billiga underkläder också. Behöver lite mindre nu igen.
Och tid för det obligatoriska cellprovet. Så jag har att göra imorgon på min lediga dag.


Nötter

Ska försöka bli av med det söta igen nu då. Får köpa hem nötter som jag kan ta istället. Och det bästa är ju dyra nötter som någon kallade det. Så det får bli dyra nötter och sånt där gott kaffe =)

Hade kramp igen i helgen. Men det blev för lite vatten och så använde jag ju inte stödstrumporna. Trodde inte det skulle behövas. Jobbade ju inte men var ändå uppe mycket på benen. Så jag får nog ha dom även när jag är ledig.
Måste köpa ett par till.

Oops

Oj vad det går. Ner. Har lyckats ytterligare något kilo i helgen. Har nog haft en period där jag stått still. Men nu har det lossnat igen verkar det som. Får väl se vad det slutar med denna gången.

Vågen

Imorse visade vågen på en siffra som jag aldrig trodde skulle visas. Känns otroligt bra.




Rotat

Ja nu har jag varit i förrådet på jobbet och kollat bland kläderna. Hittade lite mindre som jag tog mig. Skulle behöva mindre byxor också men jag fick bara tag i ett par som jag kan ha när det blir varmare. Får stå ut med tälten jag har nu.. Hittade mig iallafall en fleecejacka i storlek S som jag kan ha. Blir bra i vår det =)


RSS 2.0